Vegetarisk canneloni

0kommentarer

Recept:

4-5 personer

ugn: 200°

 

·      Ett paket canneloni

·      100g fryst spenat

·      200g keso

·      3 dl riven mozzarellaost

·      Salt och peppar

 

·      En burk krossade tomater

·      En vitlöksklyfta

·      Oregano och basilika

·      En halv grönsaksbuljongtärning

 

·      3 msk smör eller margarin

·      2 msk vetemjöl

·      4 dl mjölk

 

Tina spenaten och blanda med 2 dl av osten och keson plus salt och peppar. Fyll cannelonirullarna med röran och lägg dem i ett ugnssäkert fat 20X30 cm och sätt på ungen på 200°.

 

Koka de krossade tomaterna tillsammans med kryddor, vitlök och buljongtärning.

 

Smält smöret och vispa i vetemjölet och 1 dl mjölk när det börjar tjockna, häll i resten av mjölken och låt det koka i 3-4 minuter.

 

Häll över tomatsåsen över cannelonirullarna och därefter vitsåsen. Till sist strö över resten av osten och grädda i ugnen ca 20 minuter.

 

Kommentera

Publiceras ej