4-5 personer
ugn: 200°
· Ett paket canneloni
· 100g fryst spenat
· 200g keso
· 3 dl riven mozzarellaost
· Salt och peppar
· En burk krossade tomater
· En vitlöksklyfta
· Oregano och basilika
· En halv grönsaksbuljongtärning
· 3 msk smör eller margarin
· 2 msk vetemjöl
· 4 dl mjölk
Tina spenaten och blanda med 2 dl av osten och keson plus salt och peppar. Fyll cannelonirullarna med röran och lägg dem i ett ugnssäkert fat 20X30 cm och sätt på ungen på 200°.
Koka de krossade tomaterna tillsammans med kryddor, vitlök och buljongtärning.
Smält smöret och vispa i vetemjölet och 1 dl mjölk när det börjar tjockna, häll i resten av mjölken och låt det koka i 3-4 minuter.
Häll över tomatsåsen över cannelonirullarna och därefter vitsåsen. Till sist strö över resten av osten och grädda i ugnen ca 20 minuter.
